Stiri de pe Descopera.ro

Stiri si articole prezentate de catre Descopera.ro


descopera.ro - Articole/ŞtiriBiocombustibilul produs cu ajutorul E.coli

Biocombustibilul produs cu ajutorul E.coli E. coli şi-ar putea găsi o utilitate practică in industria energetică, ca agent de rafinare a biocombustibililor.

Categoria: D:News | Postat la Sat, 07 Dec 2019 14:00:00 GMT

Anumite extensii antivirus interzise de Mozilla

Anumite extensii antivirus interzise de Mozilla Acuzând suspiciuni rezonabile privind colectarea abuzivă de informaţii despre utilizatorii Firefox, Mozilla a decis excluderea a patru a extensii asociate produselor de securitate livrate de Avast şi subsidiara AVG.

Categoria: Lumea digitala | Postat la Sat, 07 Dec 2019 13:00:00 GMT

Care sunt riscurile excesului de zahăr în dieta copiilor?

Care sunt riscurile excesului de zahăr în dieta copiilor? Orice conţine zahăr este o bucurie pentru cei mici, însă un părinte responsabil trebuie să controleze pe cât posibil cantitatea care ajunge în organismul celui mic.

Categoria: D:News | Postat la Sat, 07 Dec 2019 12:00:00 GMT

Tabloul pictat de Paul Gauguin care s-a vândut pentru 9,5 milioane de euro

Tabloul pictat de Paul Gauguin care s-a vândut pentru 9,5 milioane de euro Un tablou din perioada petrecută în Tahiti de pictorul francez postimpresionist Paul Gauguin a fost vândut pentru 9,5 milioane de euro la o licitaţie organizată de casa Artcurial la Paris.

Categoria: Cultura | Postat la Sat, 07 Dec 2019 11:00:00 GMT

Un obiect din vremea vikingilor, descoperit în Estonia

Un obiect din vremea vikingilor, descoperit în Estonia O broşă din secolele VIII-IX a fost descoperită în apropierea satului Varja din nord-estul Estoniei.

Categoria: Istorie | Postat la Sat, 07 Dec 2019 09:06:00 GMT

Destinaţii de vacanţă. Unde mergi la schi în iarna asta

Destinaţii de vacanţă. Unde mergi la schi în iarna asta Schiul este unul dintre cele mai apreciate sporturi de iarnă.

Categoria: D:News | Postat la Sat, 07 Dec 2019 09:00:00 GMT

Germania va închide toate centralele nucleare, dar trebuie să găsească un loc unde să depoziteze deşeurile radioactive mortale care nu sunt puţine

Germania va închide toate centralele nucleare, dar trebuie să găsească un loc unde să depoziteze deşeurile radioactive mortale care nu sunt puţine Ca urmare a dezastrului nuclear de la Fukushima din 2011, Germania a decis să închidă toate centralele nucleare. Şapte dintre ele se află încă în funcţiune, dar vor fi închise din 2022. Închiderea centralelor nucleare nemţeşti vine însă...

Categoria: D:News | Postat la Sat, 07 Dec 2019 08:41:00 GMT

Un sat din Rusia arctică, invadat de peste 50 de urşi. Fenomenul care a generat această situaţie

Un sat din Rusia arctică, invadat de peste 50 de urşi. Fenomenul care a generat această situaţie Mai mult de 50 de urşi polari au coborât într-un sat din nordul Rusiei.

Categoria: Natura | Postat la Sat, 07 Dec 2019 08:29:00 GMT

Imagini incredibile arată aeronava pierdută de americani în timpul atacurilor de la Pearl Harbor - VIDEO

Imagini incredibile arată aeronava pierdută de americani în timpul atacurilor de la Pearl Harbor - VIDEO În 1941, are loc atacul forţelor japoneze asupra flotei militare a SUA din Pacific staţionată la Pearl Harbour. Acest atac a avut drept consecinţă intrarea Statelor Unite ale Americii în cel de-al Doilea Război Mondial.

Categoria: Istorie | Postat la Sat, 07 Dec 2019 07:48:00 GMT

Descoperă Acum: O teorie despre marea Pată Roşie de pe Jupiter, demontată. Descoperire revoluţionară legată de cancer. Detalii inedite despre Soare după ''atingerea'' coroanei lui

Descoperă Acum: O teorie despre marea Pată Roşie de pe Jupiter, demontată. Descoperire revoluţionară legată de cancer. Detalii inedite despre Soare după ''atingerea'' coroanei lui Marea Pată Roşie de pe Jupiter, cea mai mare furtună din sistemul nostru solar, nu se află pe punctul de a se dezintegra, aşa cum sugerau observaţiile anterioare.

Categoria: Cultura | Postat la Sat, 07 Dec 2019 06:30:00 GMT

Noul update al Google Photos aduce opţiunea de mesaje instant

Noul update al Google Photos aduce opţiunea de mesaje instant Schimburile de poze vor deveni şi mai simple cu aplicaţia Google Photos, îmbunătăţită prin adăugarea opţiunii de chat.

Categoria: Lumea digitala | Postat la Sat, 07 Dec 2019 00:05:00 GMT

Întâlnirea de la Malta, momentul cheie de dinaintea începerii Revoluţiei române din decembrie 1989

Întâlnirea de la Malta, momentul cheie de dinaintea începerii Revoluţiei române din decembrie 1989 Pe 2-3 decembrie 1989, la o săptămână după încheierea celui de-al XIV-lea Congres al PCR, preşedintele SUA George H.W. Bush şi liderul sovietic Mihail Gorbaciov se întâlneau la Malta. După asta, începea Revoluţia în România, iar Ceauşescu...

Categoria: Istorie | Postat la Sat, 07 Dec 2019 00:00:00 GMT

Gemenele modificate genetic au suferit mutaţii nedorite. ''Cercetătorii au eşuat în reproducere''

Gemenele modificate genetic au suferit mutaţii nedorite. ''Cercetătorii au eşuat în reproducere'' Tehnica de editare genetică folosită pentru obţinerea unor gemeni din China, anul trecut, cu scopul de a-i proteja de HIV, ar fi produs mutaţii nedorite, deoarece autorul procedurii, profesorul He Jiankui, a ignorat norme etice şi ştiinţifice.

Categoria: Stiinta | Postat la Fri, 06 Dec 2019 19:00:00 GMT

Despre fanarioţi, numai de bine sau 5 lucruri cool rămase din secolul XVIII

Despre fanarioţi, numai de bine sau 5 lucruri cool rămase din secolul XVIII Îţi vine să crezi că, de la fanarioţi, consideraţi de multe ori drept originea răului absolut în Ţările Române, ne-au rămas şi multe lucruri cool? În primul rând, vă propun să acceptăm această perioadă aşa cum a fost. Asta nu înseamnă...

Categoria: Istorie | Postat la Fri, 06 Dec 2019 18:00:00 GMT

Ţara în care familiile nevaccinate vor arbora un steag roşu în faţa caselor

Ţara în care familiile nevaccinate vor arbora un steag roşu în faţa caselor Autorităţile din Samoa le-au cerut familiilor care nu au fost vaccinate împotriva rujeolei să arboreze un steag roşu în faţa caselor, pentru a ajuta lupta împotriva epidemiei.

Categoria: D:News | Postat la Fri, 06 Dec 2019 17:28:17 GMT

''Suntem dezrădăcinate'', noua carte a Malalei Yousafzai, cu mărturii despre fetele refugiate

''Suntem dezrădăcinate'', noua carte a Malalei Yousafzai, cu mărturii despre fetele refugiate Noul volum semnat de Malala Yousafzai, laureata Premiului Nobel pentru Pace 2014, „Suntem dezrădăcinate. Călătoria mea şi poveştile altor fete refugiate din toată lumea”, ajunge în librării în traducere română, a informat Editura Polirom.

Categoria: Cultura | Postat la Fri, 06 Dec 2019 16:00:00 GMT

Huawei P30 Lite: atractiv şi accesibil, cu camere excelente

Huawei P30 Lite: atractiv şi accesibil, cu camere excelente Excelentul Huawei P30 Pro a umbrit lansarea de către companie a telefonului low-cost Huawei P30 Lite, dar asta nu înseamnă că versiunea Lite nu merită timpul tău.

Categoria: Lumea digitala | Postat la Fri, 06 Dec 2019 15:28:00 GMT

2020 va aduce ameninţări şi mai mari legate de securitatea cibernetică

2020 va aduce ameninţări şi mai mari legate de securitatea cibernetică Ameninţările vor creşte în complexitate şi vor fi mai bine ţintite în 2020, diversificându-se sub influenţa unor factori cum ar fi dezvoltarea şi propagarea învăţării automatizate, tehnologiile pentru dezvoltarea fenomenului „deepfake”...

Categoria: Lumea digitala | Postat la Fri, 06 Dec 2019 15:00:00 GMT

Auzul câinilor militari americani, protejat printr-un sistem inovator

Auzul câinilor militari americani, protejat printr-un sistem inovator Auzul şi urechile câinilor militari americani, care lucrează de foarte multe ori în medii extrem de zgomotoase, va fi protejat printr-un dispozitiv creat de armata SUA.

Categoria: D:News | Postat la Fri, 06 Dec 2019 14:00:00 GMT

Instagram începe să verifice vârsta utilizatorilor

Instagram începe să verifice vârsta utilizatorilor Instagram, platforma foto şi video deţinută de Facebook, va solicita completarea datei naşterii celor care îşi creează un cont, 13 ani fiind vârsta minimă admisă pentru utilizarea reţelei de socializare online.

Categoria: D:News | Postat la Fri, 06 Dec 2019 13:00:00 GMT


cursuri de specializare si formare DPO Responsabil cu protectia datelor oferite de Catedra Internationala Onorifica infiintata in 2012 impreuna cu Academia Romana

Ultimele noutati direct de la sursa

Noi preferam sa nu reinventam roata !!!

Stirile ProTV

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

WOWBiz

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

Stiri pe surse

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

Konkurs.ro

Puteti vedea ce concursuri si promotii sunt in prezent apasand aici

Descopera

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

I Like IT

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

Digi 24

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

Hotnews

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici